No to następnym razem już wiadomo…
If Madrid= True Then
Spotkanie = True
Obiad = True
End if
![]()
No to następnym razem już wiadomo…
If Madrid= True Then
Spotkanie = True
Obiad = True
End if
![]()
Tak jest, życie jest zbyt krótkie żeby nie poznawać nowych przyjaciół.
póki co, sprawdź wiadomości prywatne ![]()
I ja tam byłem, pizzę jadłem, kawę piłem - poznałem przemiłych ludzi i zobaczyłem całe, liczne stadko młodzieży zainteresowanej Xojo! Zasygnalizowanych zostało też kilka bardzo interesujących idei, jak to stadko zamienić w potężne stado. Jest temat, wokół którego warto się zakręcić!
Dziękuję teamowi halpress za przyjęcie i ostrzegam, że zobaczycie mnie wkrótce, ponieważ bardzo mi się to, co robicie spodobało i chcę, aby coś takiego przepączkowało do mojej gminy. Daleko nie jest ![]()
Ja też dziękuje wszystkich za przybycie.
Myślę, że ustalenia ze spotkania są zacne.
Prześlijcie mi proszę maila na adres xojo@halpress.team
Pokoordynuje nasz pomysł.
Proszę Was też bardzo o wypełnienie krótkiej ankiety.
Wasz głos tutaj myślę jest cenny.
https://forms.office.com/e/9i9deBLjLS
Niechaj więc wczorajsze spotkanie będzie początkiem XOJO Polska!
Too widzimy się w marcu 23 ![]()
Well Done! XOJO Polska ![]()
Materiały ze spotkania dostępne tutaj - halpress / CodeMeet · GitLab
Super, że można się było spotkać z Leszkiem Niedzielą i Grzegorzem Pawlikiem - dziękuję Panowie, że zadaliście Sobie trud przyjazdu - dobrze było się poznać a w przyszłości - może wspólnie coś zrobić ![]()
Plan myślę jasny co dalej. Grzegorz czy ja dobrze ale za późno złapałem że ty pieszo wracałeś? Moje fopa.
Kolejne spotkanie planujemy 4 marca 2023.
Link do zapisów: Zapisz mnie - etap 1 - Strony www oraz tworzenie aplikacji Leszno
Spróbuje do tego czasu zrobić wstępny plan podręcznika zgodny z podstawą programową liceum. Myślę, że suplement mógłby zawierać rzeczy techniczne, skierowane bardziej do osoby która by mogła być technikiem programistą, czy technikiem informatykiem. Wstępnie też poszukam nam partnera w postaci jakiegoś urzędu związanego z edukacją na początek.
That looks like a great event - well done to everybody who organised this. Great to see some younger coders too!
I don’t know if you bothered to translate from Polish to English, but in short it goes like this:
The last of the topics mentioned above is very promising, perhaps it will come true.