This is a meeting for Xojo users from Poland. Details below.
Chyba nadszedł czas, aby polscy użytkownicy mogli się spotkać i uczestniczyć w tworzeniu polskiego środowiska programistów i entuzjastów Xojo. Wraz z przyjaciółmi z Halpress.team zapraszamy na spotkanie w Lesznie, 3 grudnia 2022. Liczymy, że uda nam się zebrać, wymienić kontakty, doświadczenia i zacząć działać razem w sposób, który sobie wybierzemy - dla wspólnej korzyści.
Wkrótce w tym wątku będą publikowane dalsze szczegóły!
Facebook page: https://www.facebook.com/events/625923195878951
Tak jest! ZapraszaMY bardzo !
A już myślałem, że jestem sam, samiuteńki. Jasne, że przyjadę!
pozdrowienia
Leszek
Wysłałem dziś maila do moich polskich klientów. Mam nadzieję, że to pomoże.
Thanks! It is an easy yet awesome support from You!
W ramach spotkania odbywa się też CodeMeet dla młodzieży na którym promujemy XOJO. Możecie sobie zobaczyć tutaj - www.halpress.team/codemeet jak to wygląda. Zwykle jest z 20-30 osób z laptopami i im tam pokazujemy jakieś proste rzeczy aby zainteresować młodych ludzi XOJO. W grudniu ja mam pokazać jakieś proste API z backendem i frontem. Kamil pokaże trochę jak się robi animacje (to akurat nie będzie związane z XOJO) i Paweł zaprezentuje XOJO + Raspberry Pi (Malinę;-) No i pizza będzię 
Obecnie siedzę w Śremie - niedaleko Leszna! Zaczynałem w RealBasic we wczesnym Mezozoiku. Z wielką przyjemnością poznam ludzi ze środowiska Xojo! No i pizza…
Myślę, że się wkrótce okaże, że pierwszy projekt programu spotkania ulegnie zmianie i skończy się na jakimś otwartym pokazie/prezentacji osiągnięć gości
fajnie 
Of course I’ll be taking pictures! I kindly asked Dana Brown / Xojo to send information about the meeting to other registered Xojo users in Poland. I hope it all gets off to a great start.
ludzie, zgłaszajcie się
jak nie na przyjazd to chociaż aby kontakt ze sobą złapać.
To istnieją jacyś inni polscy użytkownicy Xojo?
Przyjadę, czemu nie 
Kraków/Warszawa, z obu miast chyba tak samo daleko do Leszna 
Kraków mi się z jakimś fajnym party Amigowym kojarzy i z Markiem Pampuchem, u którego w mieszkaniu siedzieliśmy obozem 
Przyjacielskie przypomnienie o naszym ogólnopolskim spotkaniu programistów XOJO - może ktoś jeszcze dołączy 
Ja z Madrytu raczej ciężko, ale serdeczne pozdrowienia dla wszystkich !!
kurcze, a ja w tym roku tyle razy na lotnisku w Madrycie czekałem godzinami na przesiadkę, a tu się można było spotkać
był potencjalny klient z San Sebastian ale jakoś się “rozeszło po kościach”.