Forum: Low Performance

  1. 4 months ago

    Sascha S

    Aug 5 Pre-Release Testers, Xojo Pro Germany, Lower Saxony

    Since last week or so, i am experiencing a massive performance drop with the Forum. Pages taking very long to load, everything is very slow.
    I've verified this behaviour at work and at home (2 different ISPs).

    Is anybody else experiencing the same?

    Location: Germany

    Fixed

  2. Gavin S

    Aug 5 Pre-Release Testers, Xojo Pro UK

    Yep. I think most people are seeing it.

  3. I am experiencing the same. Verrry slow.

    Location: NJ, USA

  4. Michel B

    Aug 5 Pre-Release Testers, Xojo Pro

    +1 Paris, France

  5. Bob K

    Aug 5 Pre-Release Testers, Xojo Pro, Third Party Store Kansas City

    Kansas City is slow too. Painfully slow.

  6. Martin T

    Aug 5 Pre-Release Testers Germany

    Here in Germany, too. Maybe Xojo is migrating to the new Flarum software ;)

  7. Eugene D

    Aug 5 Pre-Release Testers, Xojo Pro Canada scispec.ca
    Edited 4 months ago

    Yes, the forum is much slower than normal here in western Canada.

  8. Dave S

    Aug 5 San Diego, California USA

    I can attest to this slowness being seen in Southern California as well lately

  9. Sascha S

    Aug 5 Pre-Release Testers, Xojo Pro Germany, Lower Saxony

    Hi @Dana B, can someone at Xojo please take a look at this issue? Thank you :)

  10. Michael D

    Aug 5 Pre-Release Testers, Xojo Pro

    Yes, for about a week for me too, Southern California.

  11. Joost R

    Aug 5 Pre-Release Testers, Xojo Pro The Netherlands

    +1 The Netherlands

  12. brian f

    Aug 5 Pre-Release Testers, Xojo Pro Chilly California

    Same here in Northern (well north of Dave S) California

  13. Louis D

    Aug 5 Pre-Release Testers, Xojo Pro QC, Canada

    Same here in Québec. I would think that it is the same anywhere. Whatever the reason, a resolution woud be welcome.

  14. Brandon W

    Aug 5 Pre-Release Testers, Xojo Pro Texas, USA

    ditto

  15. Norman P

    Aug 5 Pre-Release Testers, Xojo Pro under THE bus

    I even got an esotalk error page which I sent to hello@xojo.com
    others have said they have also had errors from esotalk

  16. Andrew L

    Aug 5 San Francisco, CA, USA
    Edited 4 months ago

    It's not slow for me here in northern California, though sometimes it's unreachable.

  17. Greg O

    Aug 5 Xojo Inc Answer scout.galaxy.barn

    Fixed

  18. Julian S

    Aug 5 Pre-Release Testers, Xojo Pro UK

    Thanks Greg, its feeling a lot more snappy now.

or Sign Up to reply!