Open Event not found?

  1. 8 weeks ago

    Jeff T

    Jul 29 Pre-Release Testers Midlands of England, Europe

    My app sends diagnostics when people contact me.
    Lately, I am seeing this odd message in their logs (doesnt happen on my machines)
    It implies the Open Event does not exist, which is 'obviously' wrong

    Monday, July 29, 2019 Unhandled exception: FunctionNotFoundException
    Monday, July 29, 2019 RuntimeRaiseException
    Monday, July 29, 2019 RuntimeRaiseFunctionNotFoundException
    Monday, July 29, 2019 MyApp.Event_Open%%o<MyApp>
    Monday, July 29, 2019 _Z29CocoaFinishApplicationStartupv
    Monday, July 29, 2019 XojoFramework$4452

    What might cause this?

    From another post..

    I have a call in Open to prevent OSX from making my app use tabs for new documents (because Xojo doesnt resize properly when a window becomes a tab)

    It used
    libobjc.dylib
    and I have now replaced that with
    Cocoa.Framework

    It was breaking in compiled app , that had been hardened.
    Didn't break in debug mode since the debug version isnt hardened.

  2. Jeff T

    Jul 29 Pre-Release Testers Answer Midlands of England, Europe

    From another post..

    I have a call in Open to prevent OSX from making my app use tabs for new documents (because Xojo doesnt resize properly when a window becomes a tab)

    It used
    libobjc.dylib
    and I have now replaced that with
    Cocoa.Framework

    It was breaking in compiled app , that had been hardened.
    Didn't break in debug mode since the debug version isnt hardened.

or Sign Up to reply!