WebHTMLViewer - shows in RAD - not live

  1. last year

    Carl F

    11 Jul 2018 Pre-Release Testers, Xojo Pro Webster, NY USA

    I have a WebHTMLViewer in a container on a WE solution. In the RAD the HTML shows. After compiling and running the frame of the WebHTMLViewer shows but nothing else

    I am simply using the URL in the RAD for the WebHTMLViewer. When I place this URL in a browser the contents display

    How to get the URL to show after complied

  2. Greg O

    11 Jul 2018 Xojo Inc scout.galaxy.barn

    It’s possible that the url you are specifying I set to not allow being shown in an iframe, which is what htmlviewer is in web.

  3. 3 months ago

    Carl F

    Aug 25 Pre-Release Testers, Xojo Pro Webster, NY USA
    Edited 3 months ago

    @Greg OLone - I lost track of this and am back to this piece. This problem occurred after I updated to SSL and appears to be an iFrame related failure as the Godaddy site will not allow XOJO to show that external html page inside a WebHTMLViewer.

    In an effort to resolve I complied and stored locally the web site and it is located here "127.0.0.1/PDSHELP/index.html" 127.0.0.1 is the server where the XOJO WE application resides.

    I have attempted various modifications to Me.URL and Me.ShowURL with no results. In a web browser if I type this "http://127.0.0.1/PDSHELP/" the web site shows up. Any suggestions would be welcomed.

    Thanks

  4. Greg O

    Aug 25 Xojo Inc scout.galaxy.barn

    When showing a page in an iframe on a page using ssl, it must also be secure, so the url must begin with https:

or Sign Up to reply!