Label Text not Appearing in ContainerControl

  1. 10 months ago

    Trevor C

    16 Feb 2017 Melbourne, Australia

    I have created a custom container control with a rectangle and a label. I want it to work like a progress bar that changes colour according to values. I have done this using the width of the rectangle. This is working fine. How ever the label displaying the percentage only shows if the rectangle is where the text is displayed.

    Does anyone have any ideas how to fix this.

    Thanks in advance.

    I was just testing this for @Trevor Campbell , and I have to disagree Michel. Even with the label set to multiline, it gets hidden. (tested on Windows).
    But it does work if you do a "Label1.Refresh" Testproject

    Thanks. That solved the issue.

  2. Michel B

    17 Feb 2017 Pre-Release Testers, Xojo Pro

    Make the Label multiline.This is an old bug.

  3. Joost R

    17 Feb 2017 Pre-Release Testers, Xojo Pro The Netherlands

    @Michel B Make the Label multiline.This is an old bug.

    I was just testing this for @Trevor C , and I have to disagree Michel. Even with the label set to multiline, it gets hidden. (tested on Windows).
    But it does work if you do a "Label1.Refresh" Testproject

  4. Michel B

    17 Feb 2017 Pre-Release Testers, Xojo Pro

    Thanks Joost. One can also use a WebCanvas.

  5. Trevor C

    17 Feb 2017 Answer Melbourne, Australia

    I was just testing this for @Trevor Campbell , and I have to disagree Michel. Even with the label set to multiline, it gets hidden. (tested on Windows).
    But it does work if you do a "Label1.Refresh" Testproject

    Thanks. That solved the issue.

or Sign Up to reply!